Innofluid MF T felületfertőtlenítő, nem habzó 5 liter

Raktáron 1 db
Nem habzó univerzális fertőtlenítőszer.
Foglalkozásszerű felhasználásra készült fékezett habzású, fertőtlenítő hatású folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4) amely egy fázisban tisztít és fertőtlenít.
A felhasználás során a megfelelő hőmérsékletű tisztító-fertőtlenítő frissen készített munkaoldatot külön hígítással kell elkészíteni és a felületre juttatni, vagy a tisztítandó edényt, eszközt stb. a munkaoldatba helyezni|A tisztítás hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatással növelhető.
A hatásidő lejárta után a szermaradványokat alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani (kivéve padozat), az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell|Rendeltetésszerű használat során ügyeljünk, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne érintkezzenek, ne szennyeződjenek.
A termékkel szennyezett élelmiszer, ital emberi fogyasztásra nem használható fel|Más tisztító-és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!
Bruttó ár: 7 725 Ft

Nettó ár: 6 082 Ft

Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Alkalmazási helyek
Felhasználható élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális területeken stb. fertőtlenítő hatású tisztításhoz CIP rendszerekben kézi és gépi mosogatáshoz egyaránt.
Alkalmazási feltételek
A munkaoldatot mindig frissen, a felhasználás előtt kell elkészíteni.
Felületfertőtlenítés: készítsen 1 %-os munkaoldat, behatási idő: min. 10 perc, hőmérséklet: környezeti.
A behatási idő alatt a felületnek nedvesnek kell lennie, kezeletlen rész ne maradjon.