Kategóriák
  • Akciós termékek
  • Havi akciónk
  • Újdonságok
  • Rólunk
  • Tork termékcsalád
  • Blog
  • 10% minden Tork és Unger márkás termékekre egész áprilisban!

    Termék státusza
    Ár
     (Ft)
    Kategória
    Szín
    Gyártó
    Kiszerelés
    Rendszer-azonosító
    Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
    Rétegszám/ anyag
    termék mutatása

    WC papír adagolók

    A WC papír adagoló széles körben használatos közösségi helyeken, például nyilvános mosdókban, irodákban, éttermekben és szállodákban. Ezek az adagolók hozzájárulnak a higiénikus és praktikus WC használathoz és biztosítják a rendeltetésszerű mennyiségű WC papír könnyű elérését és adagolását. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork WC papír adagolót!


    23termék
     

    A WC papír adagolók kényelmes és hatékony megoldást nyújtanak a megfelelő higiéniai igények kielégítéséhez. A WC papír tárolására és adagolására lettek tervezve a közösségi helyiségekben, például irodákban, vendéglátóipari egységekben, iskolákban, nyilvános mosdókban és közintézményekben. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork WC papír adagolókat találsz.

    A WC papír adagolók használatának előnyei

    • Higiénia és tisztaság: A toalettpapír adagolók kialakítása lehetővé teszi a papír védett tárolását a szennyeződésekkel és a nedvességekkel szemben. Ezzel biztosítják a higiénikus környezetet és megakadályozzák a papír szennyeződését.
    • Gazdaságosság és takarékosság: Az adagolók segítségével könnyedén szabályozható a papír mennyisége, amit az adagoló kiad, ezáltal csökkentve a felesleges pazarlást és a túlzott felhasználást. Ez hosszabb élettartamot biztosít a WC papírnak és csökkenti a túl gyakori utántöltés szükségességét.
    • Kényelem és könnyű használat: A nagytekercses WC papír tartók praktikusak és könnyen kezelhetők. Az adagolók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a papír könnyű és gyors kiadását. A legtöbb adagoló rendelkezik zárral vagy kulccsal, ami védelmet nyújt a lopás és a vandalizmus ellen.
    • Stílusos és esztétikus kialakítás: A közületi WC papír tartók különböző stílusban és kivitelben érhetők el, amelyek harmonizálnak a környezetükkel. Legyen szó modern, klasszikus vagy letisztult design-ról, különböző lehetőségek közül választhatjuk ki a helyiség stílusához leginkább illeszkedő adagolót.
    • Tartósság és könnyű karbantartás: A jó minőségű WC papír adagolók hosszú élettartammal rendelkeznek és ellenállnak a kopásnak, karcolódásnak és vegyszereknek. Emellett egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók, ami megkönnyíti a higiénia fenntartását.

    Kiváló minőségű WC papír adagolók a Sigron.hu kínálatában

    A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork WC papír tartókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna toalettpapír adagolóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.